Sverige bloggar

Marknadsför ditt företag via blogg och profilprodukter

Syns du inte så finns du inte, är en grundläggande princip i marknadsföring. Idag kan ditt företag nå ut med sitt budskap via sociala medier, blogg eller produkter. Du kan oavsett vilken marknadsföringsstrategi ditt företag väljer satsa på att utveckla den visuella identiteten. Det kan ditt företag göra både genom att trycka företagsloggan på kläder eller prylar.

Hitta din visuella identitet

Om du ska organisera en mässa eller event är det vanligt med allt från eventtält, banderoller, eventmöbler, även ståbord och broschyrer till kläder som tennisskjortor. Hur företaget uppfattas av såväl kunder som medarbetare är oerhört viktigt och kan vara avgörande för ditt företags framgång. När medarbetare tar på sig en tennisskjorta med logga kan det skapa en gemenskapskänsla när alla har samma kläder. Med en tydlig visuell identitet kan även kunderna lära känna företagets personlighet genom att koppla logga till värdegrund och mål.

Förutom att medarbetare med hjälp av olika eventprylar kan vara fantastiska ambassadörer kan en blogg också vara ett kreativt sätt att nå ut med företagets story. Ett kanonbra sätt att marknadsföra ditt företag på är genom storytelling. Det är enkelt att fylla bloggen med redigerade bilder av medarbetare och eventprylar för att ge bästa tänkbara intryck. Om du vill marknadsföra ditt företag, handla online och hitta något som passar.