Sverige bloggar

Bra datortillbehör för dig som bloggar

Om du bloggar spenderar du säkert en hel del tid framför datorn. Då gäller det att du använder tillbehör som gör arbetet mer ergonomiskt. Först och främst behöver du en ordentlig stol att sitta på. Den får gärna ha ett högt och ordentligt ryggstöd tillsammans med ett nackstöd. Ett extra stöd för ländryggen är också något vi kan rekommendera.

Vill du att ditt bloggande ska vara så enkelt som möjligt är det bra om du använder två olika skärmar. Du kommer att spara tid med två skärmar eftersom du kan ha flera sidor öppna samtidigt.

En ergonomisk mus och ett tangentbord som är bekväma är också viktiga för att undvika musarmbåge och smärta i axlar. De här är tillbehör du behöver för att underlätta din arbetsdag och du kan shoppa i en onlinebutik till bra priser.

Viktigt med pauser

Sitter du länge framför datorn varje dag är det viktigt att du tar pauser regelbundet. Dina ögon behöver vila från skärmen och likaså kroppen. Så upp och rör på dig med jämna mellanrum och om du har möjlighet kan du även stå och jobba en stund. Det hjälper för att du ska slippa få ont i ryggen och nacken.